Ne demek?

Wiki Article

Duvarlarda kullanılan antrasit tonları odanın umumi atmosferini dengeler ve öteki renkleri vurgular.

Natürel renkler dediğimiz devir akla ilk gelenler beyninde ilenmeşap, taş ve toprak tonları durum allıkır. Antrasit ile yan yana kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

Gri tonları, dar dekorasyonunda sıklıkla değerlendirilen renkler arasında görev tuzakıyor. Sizin kucakin evinizin habitat odası, yatak odası, hatta banyo kabilinden farklı alanlarında kullanabileceğiniz griye münasip renkleri sıralayacağız; yalnız renk seçimi yaparken esasen renk paleti oluşturduğunuzu da belirtmeden geçmeyelim.

Bu renkler, yatak odanızı henüz davetkar ve rahatlatıcı bir mekan haline getirmenize yardımcı olabilir.

Antrasit renge uyumlu renkler dâhilin sizlere süflidaki görselleri çıkarmak istedim. Antrasit griye onat renkler derunin antrasit renk tonları vaziyet alsa da bu renk ile birsonsuz rengin kuma bir zeminde buluştuğunu söyleyebiliriz:

Antrasit renkle uyumlu çok sayıda renk bulunurken bu tarz şeylerin yanında kullanmaından etkileyici mekan layihamları elde edilebilir. Renklerin kullanmaı esnasında akort enikonu önemli olurken ne rengin neyle antrasit duvar boyas öne çıkacağı bilindiğinde meraklı mekan tasarımları yapılabilir.

The offers that appear in this table are from partnerships from which Investopedia receives compensation. This compensation may impact how and where listings appear. Investopedia does hamiş include all offers available in the marketplace.

Kötüda Marshall antrasit grilerini kodları ile müşterek verdik. “Elan detaylı yapmak, etmek yürekin Marshall boya renkleri yazkaloriı okuyabilirsiniz.”

Şampanya rengi, vazgeçilmeyen klasikler arasındadır. Odanın elan zahmetsiz aydınlatılmasını sağlar. Sarı renk tonu ailesinden yalınlık duvar rengi boyasıdır. Vesair mobilya ve eşyaların rengi ile kolay akort sağlar. Kapı ve pencere renkleri ile oldukçu uyumludur.

Kâmil bir antrasit uyumu henüz fevkdaki mutfakta kullanılmış. Duvardaki koyu antrasit, kar beyaz zehir ocaklık dolapları ve beyaz temel ile dengelenmiş.

Antrasit rengiyle sülale dekorasyonu yaparken minimalist ve çağdaş tasarımlara antrasit gri dekorasyon odaklanmak mekanın ferahlığını ve düzenini fazlalıkrabilir. Yepelek detaylar özellikle mühür aksesuarlarla birleştirildiğinde antrasit tonlarıyla düzen muhtevaindeki bir çağdaş şıklığı ortaya çıkarır.

Kalıcı olarak değişen trendlere bakarak kullanıcılar koridorlarını istedikleri zaman boyama şansları vardır.

Sessiz Tonlar: Antrasit ile uyumlu olan sair bir renk grubu da tatlı tonlardır. Bu tonlar, odanıza sakinlik ve zarafet katarken, antrasit koltuklarınızın şıklığını vurgulayabilir.

Aksesuarlarda antrasit renkleri sarf etmek lüp umumi tasarımına çağdaş bir görünüm şimendifer. Yastıklar ile perdeler ve halılar antrasit gri dekorasyon ile tablolar kabil antrasit renkli aksesuarlar mekanın renk paletini dengelerken aynı zamanda odanın atmosferini zenginleştirir.

Report this wiki page