Ne demek?

Wiki Article

Her dilde sırasıyla hordaki eş isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Dolapların üzerinde gümüş renginde ve taşlı enlemesine şık tutacaklar bulunmaktadır ve kahverengi ile de uyumlu bir şekildedir. şekersiz ve şık bir dolap olan, 2023 gri antrasit ankastre mutfak dolabı modeli tarzında yapmış olduracağınız dolabınız günce hayatta size yardımcı olacaktır.

Birbunca alanda kullanılan hararetli antrasit rengi özen çekiciliği ve uyumluluğuyla bu arada renklerle meşguliyetan her insanın favori renkleri arasındadır.

Derin tonlu bir gri arıyorsanız antrasit gri duvar boyası sizin muhtevain ideal bir şık. Antrasit gri maskülen az buçuk da karışık ve kararlı bir ortam oluşturur. Bu rengi ayan renk ahşap zeminlerle eşleştirip ortamda tatlı bir atmosfere ulaşabilirsiniz.

Antrasit renge uyumlu renkler sinein sizlere adidaki görselleri tutmak istedim. Antrasit griye münasip renkler bağırsakin antrasit renk tonları bucak alsa da bu renk ile birçok rengin müşterek bir zeminde buluştuğunu söyleyebiliriz:

şayet duvarlarınızı griye boyadıysanız ve gri duvar duvar boyası ile uyumlu renkler arıyorsanız koltuklarınızda vazıh gri, bej, krem rengi, kahverengi üzere renkleri yeğleme edebilirsiniz.

Evinizde samimi ve modern dekorasyon tesis etmek isterseniz, antrasit ve pembe uyumunu akak odasında yansıtabilirsiniz. Antrasit mecra başlangıçlığı kullandığınız yataklar için pembe detaylı nevresim ekipı seçerek odanın dengeli ve har görünmesini sağlayabilirsiniz.

Koridorlara geçerli beyaz zehir bir dokunuş mekanların henüz çok ferahlanmasına katkı esenlar. Işığın etkisiyle okşayıcı bir sonuçsuz oluşturan beyaz rengi sık pıtrak koridorlarda kullanılıyor. goldfix Beyaz renk yardımıyla kullanıcıların her adım sessiz ve davetkar oluyor.

Şampanya rengi, vazgeçilmeyen klasikler arasındadır. Odanın elan hafif aydınlatılmasını sağlamlar. Sarı renk tonu ailesinden bulutsuz duvar rengi boyasıdır. Diğer möble ve eşyaların rengi ile hafif uyum sağlar. Kapı ve gözenek renkleri ile oldukçu uyumludur.

Antrasit rengi ekseriyetle derin gri veya yağız olarak tanılamamlanır. Antrasit gri ise bu iki rengin adeta kusursuz bir birleşimi olarak bilinir. Antrasit Gri Duvar Dekorasyonu hem asil hem bile gayrı dekorasyon unsurlarıyla kıyak bir mutabakat ciğererisindedir.

Goldfix was established to supply and supply the most perfect construction chemicals to the rapidly growing construction industry. Goldfix, every product of which is TSE certified, is among the most preferred construction chemicals in Turkey today. Our aim is to produce the most perfect thermal insulation materials and construction chemicals and to bring them together with the end consumer.

Antrasit antrasit gri dekorasyon renk yaşam alanlarında rastgele bir yerde kullanılabileceği kadar möble ve aksesuar seçenekleri sinein bile dobra bir tercihtir.

şayet aile dekorasyonunda zahir gri tonlarını antrasit duvar boyas tercih edecekseniz size önerimiz, uyanıklık çekici ve canlı renkler yardımıyla alandaki hareketi esenlamanız evet.

Sadelik ve şıklık arasındaki denge aile dekorasyonunda harmonik bir atmosfer oluşturmanın anahtarıdır. Şık ve beğenilen dekorasyon mekanlara bedii bir çekicilik katarken aynı zamanda şekersiz ve minimalist bir yaklaşımı da muhtevaermelidir.

Report this wiki page